Find den bedste havetraktor

Havetraktorer har vundet godt frem de senere år. Men man skal nok have lidt mere end bare en ganske almindelig villahave, for at have brug for sådan en til at få klippet sit græs. En havetraktor kræver lidt god plads, både når man skal køre rundt med den på plænen og når man skal opbevare den. Til gengæld er der jo heller ingen tvivl om, at en god havetraktor virkelig kan hjælpe med at få noget fra hånden og køber man en havetraktor i en fornuftig kvalitet er man godt kørende i mange år fremover.  

Gå direkte til produkterne

Og har man først anskaffet sig en havetraktor, er det nok ganske sikkert, at man aldrig vil af med den igen. Bekvemligheden ved en havetraktor er stor og den kan anvendes til rigtig mange formål. Med havetraktorens alsidighed og kraftfulde motor kan den både bruges til at klippe græsset, fjerne ukrudt og endda transportere tunge materialer rundt i haven. En havetraktor gør havearbejdet både nemmere og mere effektivt, og man vil hurtigt blive afhængig af dens praktiske funktioner. Så hvis du ønsker at gøre havearbejdet til en leg, er det værd at investere i i en god havetraktor.

Tilbehør til havetraktor

En havetraktor kan bruges til andet og mere end blot at klippe græsset. Derfor er udvalget og mulighederne for at købe og montere ekstraudstyr da også en af de parametre man kan lade indgå i sit valg af traktor. Det er vigtigt at bruge lidt tid på overvejelser omkring hvilket ekstraudstyr man evt. har eller kan få brug for. Skal havetraktoren kun bruges til græsklipning er det næppe nødvendigt med de store overvejelser, men har man andre planer med sine havetraktor, er det vigtigt at man sikrer sig, at traktoren kan opfylde disse. Nogle af de mest populære former for tilbehør til havetraktorer er:

   • Opsamler
   • Mosfjerner
   • Sneskraber
   • Rive
   • Transportvogn
   • Tipvogn
   • Spreder
   • Bioklip

  Så der er rigelige muligheder at vælge i mellem, når man skal kigge på tilbehør til traktoren. Det er selvsagt vigtig at sikre sig, at den traktor man vælger nu også kan kobles sammen med det udstyr, som man ønsker sig.

Når du skal vælge havetraktor

Når du skal finde dig en havetraktor er der flere parametre, som du kan lade indgå i grundlaget for dit valg.

Hold bl.a. øje med, om traktoren kan køre på almindelig (blyfri) benzin.

Det er også vigtigt at undersøge, om sædet kan justeres, da en god siddeposition kan øge bekvemmeligheden markant, når du skal betjene traktoren.

Derudover kan det være en god idé at overveje traktorens størrelse og kapacitet i forhold til din have, samt om den har tilstrækkelig motorkraft til at håndtere eventuelle skråninger eller ujævnt terræn. Ved at tage højde for disse faktorer kan du sikre dig, at du vælger den rette havetraktor til dine behov og opnår optimal ydeevne og komfort under brug.

Har traktoren trækkrog?

En anden vigtig overvejelse, når du skal vælge en havetraktor, er om den skal være udstyret med en trækkrog.

Der findes mange forskellige muligheder for ekstraudstyr til havetraktorer, og en del af dette udstyr kræver, at din havetraktor har en trækkrog.

Hvis du planlægger at købe en anhænger, tipvogn, gødningsspreder eller andet udstyr, som kræver en trækkrog, er det selvfølgelig vigtigt, at din nye traktor er udstyret med en sådan.

Ved at vælge en havetraktor med trækkrog åbner du op for endnu flere anvendelsesmuligheder og udvider traktorens funktionalitet. Så sørg for at tage dette i betragtning, når du foretager dit valg.

Se produkterne