Havetraktor

Havetraktorer har vundet godt frem de senere år. Men man skal nok have lidt mere end bare en ganske almindelig villahave, for at have brug for sådan en til at få klippet sit græs. En havetraktor kræver lidt god plads, både når man skal køre rundt med den på plænen og når man skal opbevare den. Til gengæld er der jo heller ingen tvivl om, at en god havetraktor virkelig kan hjælpe med at få noget fra hånden og køber man en havetraktor i en fornuftig kvalitet er man godt kørende i mange år fremover.

 

Gå direkte til produkterne

 

Og har man først anskaffet sig en havetraktor, er det nok ganske sikkert, at man aldrig vil af med den igen. Bekvemligheden ved en havetraktor er stor og den kan anvendes til rigtig mange formål.

 

Tilbehør til havetraktor

En havetraktor kan bruges til andet og mere end blot at klippe græsset. Derfor er udvalget og mulighederne for at købe og montere ekstraudstyr da også en af de parametre man kan lade indgå i sit valg af traktor.

Det er vigtigt at bruge lidt tid på overvejelser omkring hvilket ekstraudstyr man evt. har eller kan få brug for. Skal havetraktoren kun bruges til græsklipning er det næppe nødvendigt med de store overvejelser, men har man andre planer med sine havetraktor, er det vigtigt at man sikrer sig, at traktoren kan opfylde disse.

Nogle af de mest populære former for tilbehør til havetraktorer er:

   • Opsamler
   • Mosfjerner
   • Sneskraber
   • Rive
   • Transportvogn
   • Tipvogn
   • Spreder
   • Bioklip

 

Så der er rigelige muligheder at vælge i mellem, når man skal kigge på tilbehør til traktoren. Det er selvsagt vigtig at sikre sig, at den traktor man vælger nu også kan kobles sammen med det udstyr, som man ønsker sig.

 

Når du skal vælge havetraktor

Når du skal finde dig en havetraktor er der flere parametre, som du kan lade indgå i grundlaget for dit valg. Hold bl.a. øje med, om traktoren kan køre på almindelig (blyfri) benzin. Og undersøg også, om sædet kan justeres. Det højner bekvemmeligheden gevaldigt med en god siddeposition, når du skal betjene traktoren.

 

Har traktoren trækkrog?

En anden af de (vigtige) overvejelser man bør gøre sig er, om havetraktoren skal være udstyret med trækkrog. Der er mange forskellige muligheder for ekstra udstyr til havetraktorer. Og en del af dette udstyr kræver, at din havetraktor er udstyret med en trækkrog. Så planlægger du at købe en anhænger/tipvogn, gødningsspreder eller andet udstyr, som kræver en trækrog, er det selvfølgelig vigtig, at din nye traktor er udstyret med en sådan.

 

 

 Se produkterne

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (3 votes cast)
Havetraktor, 6.0 out of 6 based on 3 ratings